Over ons

Jarenlang heb ik een droombaan gehad in de sportwereld. Als topsporter mocht ik doen wat ik destijds het liefste deed: schaatsen en zorgen dat ik daar beter in werd. In de sportwereld heb ik geleerd dat een fijne omgeving je zin en energie geeft om aan de slag te gaan. En juist dat is precies de essentie van mijn huidige baan!

Ik heb veel gereisd en daardoor veel unieke delen van de wereld mogen zien. Het heeft me geïnspireerd en mijn creativiteit gevoed. Printjes, patronen, kleur en maatwerk, daar word ik echt blij van! De grenzen in een ontwerp opzoeken, maar alles binnen de kaders van een fijne en verrassende omgeving.

In een restaurant of hotel draait het daarom niet alleen om goed eten of een lekker bed, maar er is zoveel meer! Een totaalbeleving waarin wordt uitgedaagd, verrast en waarin je meegenomen wordt in een verhaal, dan wordt de ervaring pas memorabel.

Deze voormalig topsporter gaat alleen voor goud! Doe je mee?

Ik ben een groot fan van lekker uit eten gaan, mooie reizen maken en weekendjes weg in een hotelletje, waar ik bewust kijk naar spraakmakende interieurs in combinatie met een verrassende menukaart. Ik kan enorm blij worden van een grootse beleving, waar het concept in alle facetten van het bedrijf doorgevoerd wordt. Het moet voor mij echt de wow-factor bevatten met een verhaal!

Door mijn jarenlange ervaring in de hospitality- en luchtvaartbranche heb ik al veel restaurants en hotels mogen bewonderen en weet ik goed wat wel en wat juist niet werkt in hospitality design. Naast het esthetische aspect, zorgt namelijk ook het functionele en commerciële aspect voor een goed ontwerp. Een design waar het branding concept tot in de puntjes vertaald wordt naar een spraakmakend interieur en alle facetten daaromheen.

Mijn creativiteit zorgt voor een out of the box gedurfde benadering, waar behang, het gebruik van kleur en bijzondere materialen bijdragen aan een spannend en inspirerend interieur. Ik hecht ook enorm veel waarde aan een goed lichtplan en unieke armaturen. De akoestiek moet uiteraard goed zijn en de styling kloppen bij het concept.

Ik daag je uit!