HOSPITALITY | HOTELS | RESTAURANTS

De kracht van NOUK & STONE is het creëren van een totaalconcept dat jouw merk vastlegt en weerspiegelt in elk aspect van het ontwerp! We begrijpen – mede door onze eigen ervaring in de hospitality branche – dat hospitality design verder gaat dan alleen het schilderen van muren en het uitzoeken van meubels; het gaat om het vertellen van een verhaal, het creëren van emotie en het daarmee leveren van een memorabele ervaring voor de gasten.

Waarom kiezen voor NOUK & STONE?

Merkidentiteit

Onze ontwerpen zijn geen toevallige creaties. We nemen de tijd om de brand values waar jouw zaak voor staat te begrijpen, je missie te omarmen en je visie te ademen. Het resultaat? Een spraakmakend interieur dat naadloos aansluit bij de identiteit en waarden van je merk. Denk daarbij ook aan het logo ontwerp of bedrijfskleding wat daarbij passend is. Alles hangt nauw samen om het merk sterk neer te zetten.

Oog voor detail

Bij NOUK & STONE geloven we dat het succes van een hospitality ontwerp schuilt in de details. We besteden aandacht aan de kleinste elementen, van de textuur en patronen van de stoffering tot de keuze van verlichting en de styling. Alles om ervoor te zorgen dat elk detail bijdraagt aan de ultieme beleving.

Beleving als prioriteit

Bij NOUK & STONE streven we ernaar om gasten te betoveren en mee te nemen op een reis van zintuiglijke overrompeling. Elk ontwerp wordt met de gasten ervaring in gedachten gemaakt, waardoor er een ruimte ontstaat die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook fijn is om in te bewegen. Het menu zal uiteraard ook bijdragen aan de totaalbeleving.

Creativiteit

Wij zijn voortdurend op zoek naar creatieve oplossingen. Wij omarmen de sterke features van een ruimte en borduren daar op voort. De nieuwe trends houden wij uiteraard nauwlettend in de gaten.

Samenwerking

Bij NOUK & STONE geloven we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. We luisteren naar je wensen, ideeën en feedback en nemen je mee in het ontwerpproces, zodat je volledig betrokken bent bij het creëren van die buitengewone beleving voor de eindgebruiker.

Nazorg

Nadat het volledige concept uitgerold is komen wij na verloop van tijd terug om te kijken of het concept nog steeds juist uitgevoerd wordt om de optimale beleving te behouden.

Kies NOUK & STONE als je op zoek bent naar een totaalconcept dat de kracht van je merk omarmt. Met NOUK & STONE gaan we verder dan ontwerpen; we creëren ervaringen die de gasten bijblijven. Wij staan voor BOLD, BRAVE & BESPOKE, waar we met een hands-on mentaliteit en 200% inzet, streven naar het betoveren van gasten en een blijvende indruk achterlaten, wat daardoor zorgt voor nieuwe ambassadeurs van jouw merk!