PROJECT MANAGEMENT | TURN KEY

Project management

Project management & turn key realisatie

Om ons interieurontwerp precies tot uitvoering te laten brengen zoals bedoeld, zijn wij graag betrokken bij de renovatie. Dit kan uiteraard op verschillende manieren.. Met onze turn-key service nemen wij met onze studio niet alleen de volledige regie over het interieurproject uit handen, maar zorgen we er ook voor dat alle stappen van het proces vlekkeloos verlopen, van begin tot eind. Ons team staat paraat om het project management op zich te nemen, waarbij wij fungeren als het centrale aanspreekpunt voor alle betrokken partijen, waaronder de aannemer, interieurbouwer, elektricien, schilder, behanger, stoffeerder, vloerspecialist, gordijnspecialist en de retailers. Een perfecte oplossing als je geen tijd hebt voor intensief contact met de aannemer of gewoonweg alles uit handen wil geven.

Hoe werkt het?

Het werkt als volgt: gedurende de gehele duur van het project, vanaf het moment van aankoop tot aan de oplevering, kun je ervoor kiezen om nauw met ons samen te werken of ons het werk volledig te laten uitvoeren. Wij begeleiden het proces met de aannemer en andere uitvoerende partijen om te verzekeren dat het interieurproject resulteert in een hoogwaardig gerenoveerde woning of horecagelegenheid, perfect afgewerkt tot in de kleinste details en klaar voor gebruik.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Wij hechten grote waarde aan het handhaven van een hoge standaard en streven ernaar dat ons initiële interieurontwerp precies wordt uitgevoerd zoals bedoeld. Geen uitdaging is te groot voor ons, we zorgen ervoor dat ons interieurplan, inclusief eventueel benodigd maatwerk, en verlichtingsplan tot leven komt zoals gepland. En wie begrijpt het voorgestelde interieuradvies nu beter dan de interior designer?

Als onderdeel van onze uitgebreide service nemen we ook de inkoop van meubilair, verlichting en accessoires op ons. Hierdoor hoef je je hier geen zorgen over te maken. Als klap op de vuurpijl verzorgen wij tevens de styling van het voltooide project, zodat jij alleen nog maar de sleutels hoeft aan te nemen en kunt gaan genieten van jouw droomhuis of perfect ingerichte horecagelegenheid.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.