• Residentieel project Den Haag

    Locatie: Den Haag

    Residentieel project Den Haag Woonkamer Hotel Chique stijl

De briefing voor dit statige herenhuis luidde: een uitgesproken interieur wat een hospitality vibe moest ademen. Het moest een inspirerende omgeving worden met grootse elementen en design. Waar verlichting een belangrijke toevoeging in het ontwerp moest zijn.

De opdrachtgever had een voorkeur voor rijke materialen en donkere kleuren. Wij kregen meteen al het gevoel om een hedendaagse herenkamer te maken, waar het drama gezocht werd in de ton sur ton donkere kleurtoon.

Residentieel project Den Haag Eetkamer

De hedendaagse stalen separatie werd ter vervanging geplaatst van de ensuite separatie die er een eeuw geleden wel in gezeten had. De boogpartij in de separatie maakt het geheel wat klassieker en vormt daarmee een groots element en dient als een uniek item om de verschillende sferen van de voor- en achterkamer te verbinden.

Het lijstwerk van de hal heeft als voorbeeld gediend voor de lijst in de maatwerk keuken. Het schiereiland heeft een uittrekbare bank op wielen gekregen voor meer rust.

Het donkere plafond en de donkere wanden in de keuken laten de witte keuken uitspringen en zorgt voor een optische nis.

Residentieel project Den Haag Keuken

Moderne design verlichting maakt het geheel af. Door in verschillende lagen van een ruimte verlichting te plaatsen en juist ook het toepassen van schaduw krijg je een spannend verlichtingsplan.

De 3D panelen op de wanden geven een luxe en spannende uitstraling aan de wand, schilder deze in de kleur van de muur. Het is een waar kunstwerk geworden.

Residentieel project Den Haag Keuken

Glasplaat laat een doorkijk zien in de keuken naar de wijnkelder
NOUK & STONE Logo

  

© Copyright - NOUK & STONE