OVER ONS

Ontmoet ons: twee enthousiaste creatieve interieurontwerpers uit Den Haag en Utrecht. Tijdens onze jaren als zelfstandig interieurontwerper met Annouk in Style en Blackstone Interior Design riepen we steeds dat we elkaar zo goed aanvullen als designers. Het is van zoveel meerwaarde om allround te kunnen zijn en de opdrachtgevers in alle facetten te kunnen voorzien. Daarom hebben we onze krachten gebundeld in NOUK & STONE.

NOUK & STONE | Annouk de Rijk

Jarenlang heb ik een droombaan gehad in de sportwereld. Als topsporter mocht ik doen wat ik destijds het liefste deed: schaatsen en zorgen dat ik daar beter in werd. In de sportwereld heb ik geleerd dat een fijne omgeving je zin en energie geeft om aan de slag te gaan. En juist dat is precies de essentie van mijn huidige baan als interieurdesigner!

Ik heb veel gereisd en daardoor veel unieke delen van de wereld mogen zien. Het heeft me geïnspireerd en mijn creativiteit gevoed. Printjes, patronen, kleur en maatwerk in een interieur, daar word ik echt blij van! De grenzen in een ontwerp opzoeken, maar alles binnen de kaders van een fijne en verrassende omgeving voor zowel residentiële projecten als hospitality interieur projecten.

In een woning, restaurant of hotel draait het daarom niet alleen om een functioneel ontwerp, er is zoveel meer! Een totaalbeleving waarin wordt uitgedaagd, verrast en waarin je meegenomen wordt in een verhaal, dan wordt de ervaring pas memorabel.

Deze voormalig topsporter gaat alleen voor goud!

Doe je mee?

NOUK & STONE | Kim Blackstone

Ik ben een groot fan van lekker uit eten gaan, mooie reizen maken en weekendjes weg in een B&B of hotelletje, waar ik bewust kijk naar spraakmakende interieurs in combinatie met een verrassende menukaart. Dit geeft mij zoveel inspiratie! Ik kan enorm blij worden van een grootse beleving in zowel residentiële woningen, als zakelijke project waar het concept in alle facetten van het bedrijf doorgevoerd wordt. Het moet voor mij echt de wow-factor bevatten met een verhaal!

Mijn creativiteit zorgt voor een out of the box gedurfde benadering, waar behang, het gebruik van kleur en bijzondere materialen bijdragen aan een spannend en inspirerend interieur. Ik hecht ook enorm veel waarde aan een goed lichtplan en unieke armaturen. De akoestiek moet uiteraard goed zijn en de styling maakt het geheel af.

Door mijn jarenlange ervaring in de hospitality- en luchtvaartbranche heb ik al veel van de wereld mogen zien, veel interieurinspiratie opgedaan en restaurants en hotels mogen bewonderen en weet ik goed wat wel en wat juist niet werkt in interior design. Naast het esthetische aspect, zorgt namelijk ook het functionele en – in de hospitality branche – het commerciële aspect voor een goed ontwerp. Een design waar het branding concept tot in de puntjes vertaald wordt naar een spraakmakend interieur en alle facetten daaromheen.

Ik daag je uit!