INTERIEURSTYLING | INTERIEURADVIES

Styling van een woning

Interieurstyling: de kers op de taart

Heb je een prachtig interieurontwerp laten maken, de verbouwing/project management laten uitvoeren en kunnen de meubels nu aangeschaft worden.. Dan gaan we starten met de interieurstylingsfase van de woning of bedrijfsruimte. Het ontwerp komt nu tot leven! Het is de kers op de taart van het interieurontwerp.

Interieuradvies luistert nauw

Ons team heeft een specifiek interieuradvies gegeven – waaronder het kleuradvies en meubeladvies – wat bijdraagt aan een bepaalde stijl en daarmee de algehele beleving en sfeer van de ruimte. Het uitvoeren van het interieuradvies luistert dan ook erg nauw.

Gedurende het ontwerpproces van het interieur wordt er gekeken naar passende materialen, kleuren, texturen en patronen die bijdragen aan de stijl van het ontwerp. Dit in combinatie met een goed doordacht verlichtingsplan, zorgt voor een sterk ontwerp.

Wil je ontzorgd worden?

Laat ons jullie helpen met de aanschaf van het meubilair, dit kan samen of zelfs zonder jullie. Uiteraard kunnen we ook helpen met de inkoop van de verlichtingsarmaturen en de materialen. Om het geheel helemaal af te stylen kunnen wij de accessoires voor jullie inkopen en de styling van de residentiële woning of het zakelijke horeca project verzorgen.

Bel gerust!

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen, neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken in onze studio in Den Haag. Wij kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan een uniek interieur dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.