INTERIEURSTYLING | INTERIEURADVIES

Interieurstyling van een herenhuis in Den Haag

Interieurstyling: de kers op de taart

Heb je een prachtig interieurontwerp laten maken, de verbouwing/project management laten uitvoeren en kunnen de meubels nu aangeschaft worden.. Dan kunnen we gaan starten met de fase waarin we de interieurstyling van de woning of bedrijfsruimte faciliteren. Het is het moment waarbij het eerder gemaakte ontwerp nu tot leven komt. De kers op de taart van het interieuradvies.

Interieuradvies luistert nauw

Ons team heeft een specifiek interieuradvies gegeven – waaronder het kleuradvies en meubeladvies – wat bijdraagt aan een bepaalde stijl en daarmee de algehele beleving en sfeer van de ruimte. Het uitvoeren van het interieuradvies luistert dan ook erg nauw.

Gedurende het ontwerpproces van het interieur wordt er gekeken naar passende materialen, kleuren, texturen en patronen die bijdragen aan de stijl van het ontwerp. Dit in combinatie met een goed doordacht verlichtingsplan, zorgt voor een sterk ontwerp. Alles hangt nauw samen in een ontwerp. Hierdoor worden de keuzes voor specifieke items gemaakt. Dit kan door patronen, vormen, materialen of bepaalde kleurenkeuzes zijn.

Wil je ontzorgd worden?

Laat ons jullie daarom helpen met de aanschaf van het meubilair, dit kan samen of zelfs zonder jullie. Uiteraard kunnen we ook helpen met de inkoop van de verlichtingsarmaturen en de materialen. Op die manier kunnen wij de stijl van het ontwerp nauwlettend in de gaten houden en het eerder uitgewerkte interieuradvies uitvoeren zoals bedoeld.

Tot slot, om het geheel helemaal af te stylen kunnen wij de accessoires voor jullie inkopen en de styling van de residentiële woning of het zakelijke horeca project ter plekke voor jullie verzorgen.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken in onze studio in Den Haag of in Utrecht. Wij kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan een uniek interieur dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.