INTERIEURONTWERP | INTERIEUR DESIGN

Interieurontwerp en inspiratie van verfkleuren en verschillend behang

Spraakmakend interieurontwerp

Een gedetailleerd doordacht interieurontwerp maakt het verschil! Het is waar functie en het esthetische aspect in de ruimte samen komen. Alles wordt op elkaar afgestemd, daarmee wordt het een sterk geheel en klopt de indeling en het interieur design van de woning of het bedrijfspand.

Je kent het allemaal, je hebt een nieuwbouwhuis, een monumentaal pand, een appartement of horecagelegenheid gekocht en weet niet waar te beginnen… Er zijn legio indelingsmogelijkheden en de inspiratie op Pinterest is groot… Ga ik voor de trends of juist voor een tijdloos interieur? Wat nu?

Het interieur design heeft als voordeel dat je een stuk ontzorgt wordt, het scheelt enorm veel tijd om niet alle materialen uit te hoeven zoeken. Daarnaast dragen wij creatieve ideeën en oplossingen aan, wat resulteert in een spraakmakend uniek interieur wat voldoet aan jouw wensen.

Waar kunnen we mee helpen?

Onze taken als interieurontwerper variëren afhankelijk van de omvang van het project, de wensen van de opdrachtgever en de ruimte.

Een aantal van onze werkzaamheden is:

Indelingsplan | Verlichtingsplan | Kleuradvies | Materiaaladvies | Meubelplan | Project Management | Interieurstyling

Onze kracht ligt in het ontwerpen van een persoonlijk interieur op maat. Van een eenvoudige metamorfose tot een complete renovatie met een afwerking waarbij alle ruimtes tot in de puntjes perfect zijn vormgegeven. Waarbij we jouw wensen waarborgen en je meenemen in het proces. Uiteindelijk bespaar je hiermee een hoop tijd en zorgen. 

Wij onderscheiden ons door de gedurfde keuzes die wij maken, met grootse gebaren. We passen graag kleur, behang en verschillende texturen toe en zijn gespecialiseerd in maatwerk meubels, maatwerk keukens en (design) verlichting. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken in onze studio in Den Haag. Wij kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan een uniek en verfijnd interieur dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Kom je snel een keertje koffie drinken?

Flat-lay | Appartement Den Haag