MAATWERK INTERIEUR DESIGN

Residentieel project Den Haag Keuken

Maatwerk interieurontwerp

Een uniek ontwerp vraagt vaak om maatwerk. Maatwerk keukens, maatwerk kasten, maatwerk dressoirs en overige maatwerk meubels behoren tot de mogelijkheden en maken het verschil!

NOUK & STONE gelooft dat een interieur pas echt tot zijn recht komt als het volledig  is afgestemd op de wensen, smaak en levensstijl van de bewoners. Maatwerk in een interieurontwerp levert hier een grote bijdrage aan. Maatwerkmeubilair is een investering voor comfort, functionaliteit en esthetiek, het draagt bij aan de gehele beleving en sfeer in het interieur.

Unieke persoonlijkheid

Maatwerk geeft ons team de mogelijkheid om een interieur te creëren dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook zeer functioneel. Tegelijkertijd omarmt het de identiteit van de bewoners. Het brengt vaak rust in een ontwerp, door grootse elementen toe te passen en daarnaast geeft het de mogelijkheid om unieke toepassingen/vormen toe te passen.

Optimaal ruimtegebruik

Je kent het allemaal wel; de nis waar een oplossing voor moet komen, de keuken waarvan je het liefste keukenkasten tot aan het plafond zou willen hebben en dan zonder grote plint aan de bovenzijde. Of die ene kast zou je graag in een specifieke kleur en grootte willen hebben voor optimaal ruimtegebruik. Vraagstukken die eenvoudig door maatwerk opgelost kunnen worden. Geen verspilde ruimte, geen compromissen; alleen een perfect afgestemde ruimte die voldoet aan jullie wensen.

Mooie petrol kleurige maatwerk kast, tegen een petrol kleurige wand. De kast heeft ovale vormen wat weer terugkomt in het lijstwerk van het plafond.
Maatwerk nis met loungehoek | Hoogkarspel

Duurzaamheid en kwaliteit

Maatwerk en interieurbouw betekent ook dat er wordt geïnvesteerd in duurzame materialen en vakmanschap. Een uniek ontwerp, dus geen massaproductie en de kwaliteit is hoog. Juist door die slimme interieur op maat oplossingen en tijdloze ontwerpen, gaan deze langer mee.

Samenwerken met NOUK & STONE

De interieurbouwers waar wij mee werken hebben een hoog afwerkingsniveau, waardoor we unieke interieurontwerpen op maat kunnen realiseren. We maken gebruik van verschillende materialen en texturen. Zo wordt het ontwerp een spannend geheel.

Wil je meer informatie?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw leefruimte kunnen transformeren in een unieke, functionele en prachtige omgeving die helemaal bij jou past.