ONZE WERKWIJZE

Annouk & Kim werken met verschillende stalen een interieurontwerp uit

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze kracht ligt in het ontwerpen van een uniek en persoonlijk interieur op maat. Waarbij we jouw wensen waarborgen en je meenemen in het proces. 

Wij onderscheiden ons door het gebruik van behang, prachtige materialen, kleur en interessante lichtoplossingen. Wij maken gedurfde keuzes, met grootse gebaren wat weer voor rust zorgt. In het kort: wij staan voor een flinke dosis bold, brave en bespoke .

Iedere opdrachtgever heeft een andere wens, waardoor ieder project en daarmee onze werkwijze om een andere aanvliegroute vraagt. Onderstaand daarom een overzicht van een aantal van onze diensten.

We beginnen echter altijd met een vrijblijvende intake bij ons op kantoor, waar we nader kennismaken en we de aanvliegroute samen kunnen  bepalen. Spreken we je snel?

Interieurontwerp | Interieur Design

Een gedetailleerd doordacht interieurontwerp maakt van een ruimte een kloppend geheel! Naast de functie van de verschillende ruimtes en daarmee de optimale routing in een ruimte, is het esthetische aspect en verlichting van grote waarde! Hiermee creëer je eyecatchers en vertel je een verhaal. Alles wordt op elkaar afgestemd, daarmee wordt het een sterk geheel en klopt de indeling en het interieur design van de woning of het bedrijfspand.

Ben je nieuwsgierig waarbij we je kunnen helpen?

Farrow & Ball verfkleuren
Mooie petrol kleurige maatwerk kast, tegen een petrol kleurige wand. De kast heeft ovale vormen wat weer terugkomt in het lijstwerk van het plafond.

Maatwerk interieurontwerp

NOUK & STONE gelooft dat een interieur pas echt tot zijn recht komt als het volledig  is afgestemd op de wensen, smaak en levensstijl van de bewoners. Maatwerk in een interieurontwerp levert hier een grote bijdrage aan en zorgt voor een verrassend ontwerp. Legio materialen staan tot onze beschikking, waardoor we echt spraakmakende – en vaak zeer efficiënte – ontwerpen kunnen maken.

Wij werken de maatwerk meubels compleet uit, zodat de interieurbouwers hiermee aan de slag kunnen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor je zeker bent van een hoog afwerkingsniveau door onze interieurbouwer. Benieuwd naar de vele mogelijkheden?

Project Management | Realisatie

Wil je een stuk ontzorgt worden, of heb je geen tijd om jouw verbouwing te gaan managen? Schakel ons dan in voor deze taak.

Gedurende de gehele duur van het project – vanaf het moment van aankoop tot aan de oplevering – kun je ervoor kiezen om nauw met ons samen te werken of om ons het werk volledig te laten uitvoeren. Wij begeleiden het proces met de aannemer en andere uitvoerende partijen om te verzekeren dat het interieurproject resulteert in een hoogwaardig gerenoveerde woning of horecagelegenheid.

Er zijn verschillende mogelijkheden om het project te managen, dus bel gerust om meer informatie te krijgen.

Prachtige wand met behang en zwevende plankjes samen met de design meubels in deze woonkamer van dit herenhuis vormt het een mooi gheel.
Maatwerk nis met loungehoek | Hoogkarspel

Interieurstyling

Laat het eerder gegeven interieuradvies tot leven komen! Wij kunnen helpen met de aanschaf van het meubilair, verlichting en de accessoires. Op die manier wordt het verhaal verteld en creëer je een beleving, waar onze opdrachtgevers blij van worden.  Als kers op de taart stylen wij de woning of horecagelegenheid helemaal tot in de puntjes af.

Verlichtingsplan

Verlichting is design, het kan een interieur maken of breken. Het maakt deel uit van de voltooiing en de beleving van een project, maar het vereist vaak veel planning in een vroeg stadium van het proces.

Verlichting kan een interieur zo spannend maken. Afhankelijk van het project wordt er o.a. een keuze gemaakt in lichttemperatuur, of het diffuus licht, indirect- of direct licht moet zijn. Of en op welke manier een armatuur gedimd moet worden. Veel vragen die tijdens een verbouwproces aan de orde  komen.

Wil je meer weten?

Prachtige verlichtingsarmatuur wat mooi indirect licht geeft