RESIDENTIEEL INTERIOR DESIGN

De kracht van NOUK & STONE is het creëren van een totaalconcept wat bij jou past, waarin wij jou wel graag uitdagen en de grenzen opzoeken. Dit kan door kleurgebruik, stofpatronen, behang- & materiaaltoepassingen of verlichtingsoplossingen komen. 

Waarom kiezen voor NOUK & STONE?

Enthousiasme

Wij starten ieder project met een flinke dosis energie. En die raakt gedurende het traject natuurlijk niet op! Nieuwe opdrachtgevers, nieuwe plannen, een nieuw uniek interieur. Iedere keer een nieuw feestje voor ons.

Oog voor detail

Bij NOUK & STONE geloven we dat het succes van een goed persoonlijk ontwerp schuilt in de details. We besteden aandacht aan de kleinste elementen, van de textuur en patronen van de stoffering tot de keuze van verlichting en de styling. Alles om ervoor te zorgen dat elk ontwerp uniek is en passend is bij jou.

Styling

De finishing touch is niet weg te denken uit onze ontwerpen. Door de juiste styling items toe te voegen aan het interieur zorgen wij ervoor dat het interieur helemaal af is, dat het écht als thuis voelt en het interieurontwerp tot leven komt! Over ieder detail is nagedacht tot aan de styling items toe.

Creativiteit

Wij zijn voortdurend op zoek naar creatieve oplossingen en de mooiste materialen. Wij omarmen de sterke punten van een ruimte en borduren daar op voort. De nieuwe trends houden wij uiteraard nauwlettend in de gaten, maar zorgen daarnaast voor een tijdloos en uniek ontwerp.

Samenwerking

Bij NOUK & STONE geloven we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. We luisteren naar je wensen, ideeën en feedback en nemen je mee in het ontwerpproces, zodat je volledig betrokken bent bij het creëren van jouw ultieme interieur.

Maatwerk

Wij houden van een interieur op maat. Om die reden houden wij ook van maatwerk! Voor ieder huis, iedere opdrachtgever, de perfecte omstandigheden creëren voor een praktisch en esthetisch ontzettend fijn thuis!