Interieurontwerp Amsterdam | Interieur design Amsterdam

Het uitzoeken van verschillende materialen, waaronder natuursteen voor een interieurontwerp

Interieurontwerp Amsterdam

NOUK & STONE, jouw toegewijde partner voor verfijnd, opvallend en op maat gemaakt interieurontwerp in Amsterdam. Als toonaangevend bureau voor interieurontwerp streven we ernaar jouw interieurvisie tot leven te brengen. Onze focus ligt op het creëren van ruimtes die niet alleen esthetisch zijn, maar ook functioneel en inspirerend. Ruimtes waar je direct het wow-gevoel bij oproept.

Wij leveren unieke en op maat gemaakte ontwerpen die naadloos aansluiten bij jouw stijl en wensen. Of je nu een modern appartement wilt renoveren, een karakteristiek grachtenpand in Amsterdam nieuw leven wilt inblazen of een opvallend hotel wilt realiseren, wij begeleiden je graag van concept tot voltooiing van het project.

Onze uitgebreide diensten bevatten onder andere:

Indelingsplan | Verlichtingsplan | Kleuradvies | Materiaaladvies | Maatwerk Design | Meubelplan | Project Management | Interieurstyling

Bij NOUK & STONE geloven we dat een goed ontworpen interieur niet alleen esthetisch aantrekkelijk moet zijn, maar ook jouw levensstijl, persoonlijkheid en waarden moet weerspiegelen. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw wensen en ideeën en werken we nauw met je samen om een ruimte te creëren die echt van jou is.

Wat ons onderscheidt, is onze passie voor gedurfde elementen: kleurrijke accenten, grootse elementen en creatieve (design) verlichtingsoplossingen. Goede verlichting is een must, het kan een ontwerp maken, maar ook breken bij het ontbreken ervan. We zijn niet bang om statements te maken en onze ontwerpen te verrijken met opvallende details. Onze stijl kan het beste omschreven worden als een mix van hotel chic met eclectische touches.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw droominterieur in Amsterdam. We kijken ernaar uit om samen met jou een ontwerp te creëren die al je verwachtingen overtreft.

Spreken we je snel?