Interieurontwerp Utrecht | Interieur design Utrecht

Het uitzoeken van verschillende materialen, waaronder natuursteen voor een interieurontwerp

NOUK & STONE:

kleurrijk interieurontwerp in Utrecht

Op zoek naar verfijnd, kleurrijk en spraakmakend interieurontwerp in de omgeving van Utrecht? Bij NOUK & STONE ben je aan het juiste adres. Als vooraanstaand interieurontwerpbureau streven we ernaar om jouw visie tot leven te brengen en een ruimte te creëren die niet alleen prachtig is, maar ook functioneel en inspirerend. Alles hangt met elkaar samen in het interieur, bij oplevering mag dit het wow-gevoel oproepen.

Ons creatieve team combineert expertise met de nieuwste trends en technieken om unieke en op maat gemaakte ontwerpen te leveren die perfect passen bij jouw stijl en wensen. Van concept tot voltooiing, wij kunnen je begeleiden gedurende het hele proces voor jouw woning, enkele leefruimte of bedrijfsgelegenheid. Uiteraard vraagt ieder interieurontwerp om een andere benadering..

Een aantal van onze diensten is:

Indelingsplan | Verlichtingsplan | Kleuradvies | Materiaaladvies | Meubelplan | Project Management | Interieurstyling

Bij NOUK & STONE geloven we dat een goed ontworpen interieur een weerspiegeling moet zijn van jouw levensstijl, persoonlijkheid en waarden. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw wensen en ideeën en werken we nauw met je samen om een ruimte te creëren die echt van jou is. Tenslotte ben jij degene die er gaat wonen en/of werken.

NOUK & STONE kenmerkt zich door het gebruik van grootse elementen, kleur, patronen, behang en creatieve lichtoplossingen. We beschikken over een flinke portie lef, gaan graag de uitdaging met je aan, maar verliezen niet jouw wensen uit het oog. Onze stijl laat zich het best omschrijven als eclectisch hotel chic.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw droominterieur in de omgeving van Utrecht. Samen gaan we aan de slag om een ruimte te creëren die jouw verwachtingen overtreft en jouw DNA vertaalt. Spreken we je snel?